PCH Oprichtster

Wieslawa Sasiadek, begon haar carrière bij het professionele theatergezelschap ‘Teatr Dramatyczny’ in Legnica, Polen. Sinds 1981 woont en werkt ze in Nederland. De Nederlandse taal beheerst zij dan ook volledig. In 2000 maakte ze, na het voltooien van de secretariële opleiding en een paar jaar office –ervaring, de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap.

Na het toetreden van Polen tot de Europese Unie richtte zij op 1 februari 2006 Polska Consult Holland op. Polska Consult Holland is een gedreven onderneming, die zich bezighoudt met het scannen van de Poolse Markt, Handelsbevordering & Communicatie, tussen Nederland en Polen.

W. Sasiadek volgde er vele debatten, handelsbevordering seminars, conferenties en scholingen bij. Al met al diegene die u zoekt voor de juiste informatie met betrekking tot het verkrijgen van EU belastingvrijstellingen in SEZ. Ook bij het oprichten van een onderneming of divisie in Polen.

Polska Consult Holland (PCH) legt contacten, schakelt, vertaalt, tolkt, voert correspondentie, bemiddelt, richt voor u de BV op, assisteert in transacties, weet de lokale wegen te bewandelen en is een sterke onmisbare schakel bij het ontwikkelen van projecten in Polen en/of in Nederland.

Tevens zoekt PCH voor opdrachtgevers een afzetmarkt voor Poolse/Nederlandse producten en/of personeel voor het uitvoeren van uw specifieke diensten. PCH verzorgt ook basis Nederlandse taal voor Poolstaligen in regio Zuid Holland.

Radio Interview Exxact Live Barendrecht - ‘William Vat in gesprek met’
interview begint na 5 minuten