Polska Consult Holland - PCH Consult

Bent u zakelijk al actief in Polen? Of wilt u nu Polen, sinds 2007, bij de Europese Unie aangesloten is en inwoners in Europa vrij mogen werken en wonen, actief worden in Polen? Een afzetmarkt zoeken voor uw producten? Een bedrijf oprichten in Polen is niet altijd even makkelijk. U aarzelt, misschien omdat u de Poolse taal, wetgeving en cultuurgewoontes niet kent. Wat u zoekt is een adviseur die u bijstaat, een intermediair die u kan helpen zich te vestigen.

Wij beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring. Wij beheersen de taal en cultuur aan beide zijde. Wij halen meer rendement uit de economische groei in Polen

Er zijn veel redenen om te willen investeren in een groeiende economie als die van Polen. Maar een goed voorbereid ondernemer die zijn grenzen wil verleggen telt voor twee. Daarom zijn er enkele factoren waar wij rekening mee houden.
De cultuur in vergelijking met andere culturen, recentelijk groei, Hoe een band op te bouwen met uw zakenpartner de taal en zijn formaliteit,

Allemaal punten die noodzakelijk zijn om te weten voordat u zaken gaat doen. Mocht u meer te weten willen komen over Polen in zijn geheel, de cultuur en de verschillen Interesse we bieden ook een workshop Zakendoen en Cultuurmanagement. (download)

Het is voor een ondernemer nodig, om iemand in de arm te nemen om hulp te hebben de Poolse administratie en de Poolse wet. Heeft u enig idee wat de verschillen zijn, hoe transparant deze voor u zijn en hoe deze voortdurend in verandering zijn. Daarom is een goede consultant geen luxe voor een bedrijf met concrete plannen op de Poolse markt. We helpen u cultuurverschillen en de taalbarrière te overbruggen. Wij staan dan ook voor 'Succesvol ondernemen in Midden en Oost-Europa'.