Skip to main content

Ondernemen in Polen

Polen ontving voor de periode 2014/2020 106 miljard euro aan EU-subsidies. Voor sociale, economische en ruimtelijke structuurversterking en in het bijzonder: Infrastructuur, Speciale Economische Zones (SEZ, tot 2026) en de agrarische sector. Een enorme markt voor ingenieursbureaus en een uitdaging voor alle Nederlandse bedrijven om te kunnen investeren.

Polska Consult Holland (PCH) biedt ondersteuning aan Nederlandse en Poolse bedrijven door deze met elkaar in contact te brengen. Jarenlange ervaring kan op die manier voor beide partijen worden ingezet.

Cultuurmanagement
Eerst eten dan zaken doen! Polen is een land waar de tijd voor moet worden genomen, geen land om snel met een “grote zak geld” te veroveren. Als men komt voor de snelle winst, kan men het vergeten. Hier doet men zaken op de Franse manier. Het is belangrijk eerst elkaar goed te leren kennen en als het klikt, kunnen er zaken worden gedaan, niet andersom. Daarnaast moet de taalbarrière niet worden onderschat, in het bijzonder de MKB bedrijven in Polen daar spreekt men voor het merendeel de landstaal.

Polska Consult Holland biedt assistentie bij investeringstrajecten, is uw intermediair en uw deskundige adviseur bij te ontwikkelen projecten. PCH heeft een uitgebreid netwerk bij lokale overheden, wij kennen de weg naar en bij overheidsinstellingen met betrekking tot;

Milieuvoorschriften

  • Belastingvoorschriften
  • Regelt het juiste juridisch advies ter plaatse
  • Kan begeleiden bij overnames en vastgoedtransacties

PCH begeleidde trajecten voor ondernemers uit de industrie, de bouwwereld en de sociale huisvesting. Nederlandse projectontwikkelaars worden op regelmatige basis uitgenodigd om samen te werken bij vele vastgoed projecten in Polen, waar de vastgoedmarkt floreert.

Contactformulier. Wel zo makkelijk.

Vragen over investeren in Polen? Vul het contactformulier in, of bel op +31 6 29 29 39 59.